Početna Split Nakon finala Zvjezdica, mlada Splićanka snimila svoju prvu pjesmu

Nakon finala Zvjezdica, mlada Splićanka snimila svoju prvu pjesmu

905
UDIO

Gabriela Bonić, dvanaestogodišnja Splićanka poznatija široj javnosti kao djevojčica koja je ušla u top 6 RTL-ovih Zvjezdica, snimila je svoju prvu autorsku pjesmu pod nazivom “Retro mala”. Pjesma je namjenski rađena za međunarodni festival autorske pjesme .

Čarobna frula u Zagrebu i kao što naziv kaže rađena je u pomalo retro aranžmanu.Gabriela i privatno voli više slušati staru glazbu ,odlična je učenica 6-og razreda osnovne škole Pujanke, svira gitaru i klavir te je članica Udruge Zlatni mikrofon Split gdje brusi svoj talent.

Na sudjelovanje u showu Zvjezdice gleda kao na jedno divno iskustvo u kojem su se rodila nova prijateljstva i presretna je što je u tako velikoj konkurenciji došla do samog vrha. U budućnosti bi se htjela baviti glazbom ali škola joj je na prvom mjestu te bi jednog dana voljela biti profesorica hrvatskog jezika.

Nakon showa se vratila u školske klupe i nastavlja sa dječjim festivalima,jer kao što kaže,fali nam prave dječje pjesme. Imamo vremena odrasti, samo jednom smo djeca.

preuzeto sa dalmacijanews.hr