Početna Nekategorizirano Priprema se Kaštelansko kulturno ljeto

Priprema se Kaštelansko kulturno ljeto

481
UDIO

Kako bi mogao odabrati što kvalitetnije programe za ovogodišnje Kaštelansko kulturno ljeto, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove Grada Kaštela počeo je na vrijeme s pripremama i pozvao sve zainteresirane da planiraju svoje programe znatno ranije nego do sada.
 
Pojedinci, udruge ili ustanove u kulturi, koji imaju odgovarajuće programe za Kaštelansko kulturno ljeto mogu se javiti na Javni poziv i popuniti obrazac u prilogu te poslati na adresu Grada Kaštela najkasnije do 1. travnja 2014. g.
 
Pored domaćih udruga, koje se najvećim dijelom financiraju iz gradskog proračuna pa je i za očekivati da dostave svoje programe, interes za nastupanjem na ljetnim kaštelanskim pozornicama pokazali su i mnogi drugi umjetnici i društva širom Hrvatske.
 
Grad Kaštela je odlučio poraditi i na vizualnom identitetu svoje najveće kulturne manifestacije. Zato je raspisan Natječaj za izradu znaka, čime bi Kaštelansko kulturno ljeto bilo prepoznatljivo već na prvi pogled, kao i mnoge druge kulturne manifestacije u Hrvatskoj s dugogodišnjom bogatom tradicijom. Rok za podnošenje rješenja za novi vizualni identitet Kaštelanskog kulturnog ljeta je 4. travnja 2014. g.
 
IZVOR.kastela.hr