Početna Nekategorizirano Ovo svaka žena želi

Ovo svaka žena želi

724
UDIO

Iako svaka žena voli drugačije stvari u krevetu, postoje neke radnje koje će oduševiti skoro svaku i zbog koje seks s vama neće skoro zaboraviti. Najbitnije je slušati njeno tijelo i pozorno pratiti signale koje vam daje.
 Ako već ne možete izbjeći pijani seks, onda to radite kako treba
 
Ljubljenje 
Ljubljenje je uvijek dobar pokazatelj za oba partnera što ih čeka jednom kada skinu odjeću. Ljubite je kao da se igrate, ‘zadirkujte’ je, ljubite je po ušima, po obrazima, po vratu. Dirajte joj tijelo dok se ljubite, prolazite prstima po njenim leđima. 
 
Razodijevanje 
Važno je osjetiti atmosferu. Katkad žene žele da im se odjeća skida komad po komad, polako, a katkad bi bile presretne kada bi im se odjeća strgnula s njih. Za to vrijeme, važno je dirati njeno tijelo. Igrajte se s njenim grudima, trbuhom ili guzom, osjetite sve njene obline. 
 
Ne zaboravite ‘otići dolje’ 
Vaše ruke, usne i jezik bi trebale istražiti svaki djelić ženskog tijela. Seks je komuniciranje dodirima, pa ga tako i doživljavajte. Dirajte joj klitoris dok ste u njoj, ili ako prvi dođete do orgazma, ‘spustite’ se dolje i provjerite bi li htjela da je ustima dovedete do vrhunca. Pričajte s njom i isprobavajte i nikako, ali nikako, ne zaboravite na njeno zadovoljstvo nakon što ste vi ‘dobili’ svoje. 
 
IZVOR: E.M./Askmen.com