Početna Nekategorizirano Odbojkaši Marine Kaštela u Gradu

Odbojkaši Marine Kaštela u Gradu

543
UDIO

Gradonačelnik Ivan Udovičić i zamjenici Zoran Bonacin i Mili Novak danas su primili odbojkaše kluba Mladost Marina Kaštela koji su se ponovo iskazali vrhunskim postignutim rezultatima osvojivši titulu hrvatskog prvaka i treći put zaredom gradu Kaštelima osigurali najvrijedniji trofej hrvatske odbojke.
 
Odbojkaši su naslov prvaka obranili u petoj utakmici finala doigravanja pobjedom nad zagrebačkom Mladosti sa 3-0 ( 25-21, 25-17, 25-18), stoga su rezultatom 3-2 u pobjedama osigurali plasman hrvatskog prvaka u odbojci za 2013. /2014. godinu. 
 
Na prijam kod gradonačelnika odbojkaši su stigli u pratnji predsjednika kluba Marinka Kovačeva, predsjednika Upravnog odbora kluba Tončia Stipova, glavnog trenera Ivana Rančića, pomoćnog trenera Fabijana Čosića te administrativnog tajnika Josipa Draguna.
 
Gradonačelnik je prisutne pozdravio i čestitao svima na izvanrednom postignutom uspjehu. -Osvajanje titule prvaka Hrvatske i to treći put zaredom je zaista najvredniji rezultat dalmatinskog sporta u cijelosti i želim vam da zadržite taj nivo i nastavite postizati sjajne rezultate kao i do sada- istaknuo je gradonačelnik ističući važnost bavljenja sportom i zadovoljstvo što Grad Kaštela sadržava uistinu kvalitetne i uspješne sportaše koji uzastopno postižu najpoželjnije rezultate.
 
Marinko Kovačev kao predsjednik kluba osvrnuo se na odbojkašku tradiciju koju Grad Kaštela posjeduje, a uz zahvale koje je uputio Gradu i sponzorima predsjednik kluba je izrazio i nadu u daljnje uspjehe prvaka Hrvatske, da to bude oslonac i za buduće generacije koje će aktivno sudjelovati u svim natjecanjima i aktivnostima kluba.
 
Trener uspješnih odbojkaša uz zahvale gradonačelniku na prijamu istaknuo je da su svi unutar odbojkaškog kluba ponosni na fantastičan uspjeh koji su postigli. -Prvaci smo sa najmlađom ekipom, radili smo naporno da postanemo što bolji i trud nam se zaista isplatio. Vjerujem da ćemo nastaviti sa ovim kontinuitetom rada koji rezultira pobjedama i uspjesima, a i pojedini europski klubovi iskazuju zanimanje za naše odbojkaše tako da rezultati su evidentni iz svakog aspekta- kazao je među ostalim Ivan Rančić.
 
Odbojkaši su gradonačelnika ugodno iznenadili originalnim poklonom, jednom od tri odbojkaške lopte kojom se igralo finale sa potpisima svih igrača. Nakon međusobne razmjene poklona susret se srdačno zabilježio i zajedničkom fotografijom.
 
Igrači koji su nazočili prijamu su: Mate Glavurdić, Ante Giljanović, Petar Đirlić, Hrvoje Pervan i Nikola Ščerbako.
UDIO
Prethodni članakSatnice u RH
Sljedeći članakMilanović smjenio Linića