Početna Svijet FavBet – inovativna platforma za klađenje uživo za sport!

FavBet – inovativna platforma za klađenje uživo za sport!

10858
UDIO

Najbolje iskustvo live klađenja samo na Favbetu. 

Savjeti za klađenje uživo

Klađenje uživo sve je popularnije među online kockarima koji smatraju da je kladionica uzivo bolji izbor od klasičnog klađenja. . Ako ste novi u svijetu klađenja i želite okušati svoju sreću u klađenju uživo, morate znati kako pravilno položiti okladu uživo prije nego što uložite svoj novac. 

Provjerite trendove klađenja uživo

Najbolji način da povećate izglede za pobjedu kada se kladite uživo jest provjera trendova.

Ako se kladite na momčad, provjerite njihove prošle izvedbe kako biste vidjeli kako su igrali  u prošlosti. Također možete pogledati statistiku igrača i vidjeti postoje li trendovi koji bi mogli pomoći u predviđanju budućih ishoda. 

Ako se kladite na pojedinačnog igrača, tražite stvari kao što su prosječni bodovi po utakmici ili koliko su puta zabili u posljednjim utakmicama.

Trendovi klađenja također su važni. Pogledajte koje momčadi/igrači pobjeđuju u posljednje vrijeme, a zatim potražite slične obrasce koji bi se mogli ponoviti u budućnosti. Na primjer, ako je momčad nedavno pobijedila u 4 od 5 utakmica, velika je vjerojatnost da će ponovno pobijediti večeras!

Potražite vrijednost u izgledima

Jedan od najboljih načina za zaradu u klađenju uživo je traženje vrijednosti u tečajevima. Kada nađete utakmicu u kojoj jedna momčad ima prednost za pobjedu, ali su njihovi izgledi puno veči nego što bi trebali biti, to je dobar trenutak da stavite nešto novca na njih.

Još jedan način da zaradite novac klađenjem uživo je korištenje usluge kao što je Favbet, koja vam omogućuje da se kladite na više igara odjednom, a da ne morate brinuti da će neka od njih biti otkazana zbog vremena ili drugih čimbenika.

Kladite se tijekom poluvremena

Klađenje na sportove uživo odličan je način da ne propustite ništa važno. Bez obzira gledate li utakmicu kod kuće ili u baru, možete se upustiti u akciju klađenjem uživo  tijekom poluvremena. Evo nekoliko savjeta kako to učiniti:

 

  • Počnite s malim okladama koje imaju nizak rizik, kao što je odabir momčadi koja će pobijediti u bacanju novčića na poluvremenu ili koji će igrač postići prvi poen u drugom poluvremenu.
  • Kako se budete više osjećali u klađenju uživo, svoje oklade učinite složenijima odabirom više opcija odjednom (npr. odabirom obje momčadi da postižu gol u drugom poluvremenu).
  • Pazite da ostanete unutar svojih granica; ako je vaš bankroll 20 USD, nemojte se kladiti više od 5 USD odjednom.